OVER YIL

   

ZELFSTANDIGE

   

SALONS

   

LEVERANCIERS

   

CONTACT


LEVERANCIERS

 

Haal het beste uit jouw depositaires !

You in Life biedt oplossing

 

Merendeel van de schoonheidsspecialistes vinden het lastig producten voor thuisgebruik, kuren en verschillende behandelingen te verkopen aan klanten.

 

De Basis YIL Verkooptraining voor schoonheidsspecialistes biedt de oplossing.

You in Life traint je depositaires bij jou op locatie hoe professioneler om te gaan met klanten en eruit halen wat er in zit. 

 

Voor wie?

Deze training is voor al die depositaires die zichzelf verder willen ontwikkelen.

 

Bestaat uit

Deze training bestaat uit de basis training en de mogelijkheid tot vervolg trainingen.

De groepen zijn klein waardoor er effectieve één op één training mogelijk is. De maximale (en minimale) groepsgrootte per training is 4 deelneemsters.

Door de groep klein te houden is het mogelijk om gezamelijk en 1:1 te trainen om zoveel mogelijk ineffectieve gedragspatronen te doorbreken en effectieve aanpak in te trainen.

 

Tijdens de training wordt er stap voor stap een stevige basis gelegd voor het verkopen aan klanten. De depositaires leren het verkopen te integreren in de behandelingen die zij geven waardoor het een natuurlijk verloop krijgt en professioneler wordt omgegaan met klanten.

Deze training wordt ervaren door vele depositaires als persoonlijk, zeer effectief en direct toepasbaar in de praktijk.

 

De basistraining omvat twee dagen training. Tussen de twee dagen is er een tussenpose van ongeveer twee tot drie weken, afhankelijk van de planningsmogelijkheid.

Tijdens deze tussenpose krijgen alle deelneemsters coaching ter ondersteuning om zo het geleerde van de eerste dag constructief eigen te maken. Na de tweede dag krijgen de deelneemsters eveneens coaching ter ondersteuning en de mogelijkheid zich aan te melden voor de vervolg training.

 

Wat zeggen anderen?

De training wordt ervaren als persoonlijk, zeer effectief en direct toepasbaar in de praktijk. Een reactie van een van de schoonheidsspecialistes die deze training heeft gevolgd:

‘Je leert hoe je met klanten om moet gaan op een natuurlijke manier, waardoor advies/verkopen vanzelfsprekend wordt! Het zorgt er voor dat je zelfverzekerder in je salon staat en nog meer plezier krijgt in je vak!’

Marscha van Riet,

Depositaire van Haparko Cosmetics

Voor meer reacties klik hier.

 

Samenwerking met You in Life

Naast de verzorging van de trainingen ondersteunt You in Life o.a. de marketing en de administratieve afhandelingen.

 

Kosten 

Als leverancier bepaal jezelf welke kosten je wilt maken, hierin zijn binnen de samenwerking met You in Life diverse mogelijkheden.

Voor meer informatie neem dan contact op met Judith: klik hier.

 

Aanpakken, verrijken en the sky is the limit !

disclaimer     A KingSite